Η Δ.Ε.Υ.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Προστασία του περιβάλλοντος και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής

Hydrometer
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ..

Διαδρομή

Hydrometer

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ιωαννίνων είναι μια από τις πρώτες που ιδρύθηκαν στην χώρα. Η διαδρομή της μέχρι σήμερα είναι σημαντική και η συμβολή της τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος, όσο και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, είναι καθοριστική. Αυτή άλλωστε είναι η κυρίαρχη προτεραιότητα της επιχείρησης.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ι. ανέπτυξε το αποχετευτικό δίκτυο, λειτουργεί τον βιολογικό καθαρισμό, παρέχει άριστης ποιότητας νερό σε χιλιάδες νοικοκυριά και με το νέο σχέδιο που καταρτίζει είναι έτοιμη να απαντήσει στις μεγάλες προκλήσεις της εποχής και του νέου διευρυμένου δήμου.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ..

Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση

running water

Η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κοινού σε θέματα προστασίας των φυσικών πόρων είναι σήμερα επιβεβλημένη προκειμένου να διασφαλίσουμε την αειφορία προς όφελος και των επόμενων γενεών.

Η σπατάλη των φυσικών πόρων, η υπερβολική εκμετάλλευση των φυσικών πηγών, η ρύπανση και η μόλυνση συνθέτουν ένα μέλλον δυσοίωνο για εμάς και τα παιδιά μας.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η πρόκληση της αντιμετώπισης των προβλημάτων, της προστασίας του περιβάλλοντος, της ορθολογικής διαχείρισης των φυσικών πόρων, καθιστούν αναγκαίο ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό με πολιτικές που θα εφαρμοστούν με τη συνεργασία όλων μας, αποδεικνύοντας την περιβαλλοντική μας ευαισθησία σε κάθε πτυχή της ζωής και της καθημερινότητάς μας.

running water
faucet
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ Το ..

Ιστορικό

faucet

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ιωαννίνων ιδρύθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 1980. Η λειτουργία της ξεκίνησε την 1η Μαρτίου 1985. Από τότε η παρουσία της είναι συνεχής κι αδιάκοπη και το στοιχείο που την χαρακτηρίζει είναι η συνεχής αναβάθμιση κι ανάπτυξη υπηρεσιών.

Η ΔΕΥΑΙ έχει την ευθύνη της ύδρευσης και της αποχέτευσης στο Δήμο Ιωαννιτών ενώ στο εξής και μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου μπορεί να αναπτύξει δράσεις και στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων. Παράλληλα είναι αρμόδια για τη μελέτη, κατασκευή, συντήρηση και λειτουργία των δικτύων όπως και του εργοστασίου επεξεργασίας λυμάτων. Βασική της μέριμνα είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και η προστασία του περιβάλλοντος.

Διαθέτοντας οργανωμένα εργαστήρια ανάλυσης και διενεργώντας καθημερινούς ελέγχους η επιχείρηση διασφαλίζει στους κατοίκους των περιοχών που υδροδοτεί, πόσιμο νερό αρίστης ποιότητας. Με ευαισθησία απέναντι στο περιβάλλον και υψηλή αίσθηση κοινωνικής ευθύνης, η ΔΕΥΑΙ σχεδιάζει, προγραμματίζει, υλοποιεί.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ..

Πρόεδρο

Πρόεδρος
Πρόεδρος
ΤΟ ΝΕΟ ..

Διοικητικό Συμβούλιο

Η Σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Ι. (2019-2023)

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Α/ΑΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΙΔΙΟΤΗΤΑ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

1.Μπαρτζώκας Αριστείδης - ΠρόεδροςΔημοτικός Σύμβουλος

Τσίμαρης Ιωάννης

2.Μάντζιος Στέφανος - ΑντιπρόεδροςΔημοτικός Σύμβουλος

Βλέτσας Βασίλειος

3.Αρλέτος ΓεώργιοςΔημοτικός Σύμβουλος

Κωτσαντή Χριστίνα

4.Βάββας ΦώτιοςΔημοτικός Σύμβουλος

Πήχας Ευάγγελος

5.Ακονίδου ΕλένηΔημοτικός Σύμβουλος

Τύρου-Ούζα Αναστασία

6.Χρυσοστόμου ΕυθύμιοςΔημοτικός Σύμβουλος

Νάστος Δημήτριος

7.Γιωτίτσας ΘωμάςΔημοτικός Σύμβουλος

Λιόντος Ιωάννης

8.Βαβάτσικος ΜάριοςΔημότης

Τσέτσος Ιωάννης

9.Αλεξίου ΚαλλιόπηΔημότης

Λέφας Αλέξιος

10.Λάμπρου ΑλέξανδροςΕκπρόσωπος Τ.Ε.Ε.

Γέροντας Ιωάννης

11.Κώτσια ΔανάηΕκπρόσωπος Εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α.Ι.

Μασαλάς Βασίλειος

Hydrometers
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ Τ0Ν ..

Κανονισμό της ΔΕΥΑΙ

Hydrometers
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤOΝ ..

Οδηγό Υγείας και Ασφάλειας της Εργασίας

Slider1
Slider1